Small Private Online Course (SPOC) bij het Gezondheidszorg College

Binnen het Gezondheidszorg College wordt in veel opleidingen geëxamineerd in de praktijk. Dit stelt eisen aan het werkveld, maar ook aan het onderwijs. Om die reden hebben we de afgelopen jaren diverse trainingen aangeboden voor beoordelaars uit het werkveld. We bieden dit nu aan in de vorm van een Small Private Online Course (SPOC). 

Een SPOC is een online cursus voor een beperkte groep deelnemers. Het onderwijskundige principe achter de SPOC is Social learning. Dit betekent dat deelnemers van en met elkaar leren in een online omgeving. Aansluitend op de SPOC organiseren we een trainingsdagdeel. Deze worden gegeven in de onderwijsgebouwen van het Gezondheidszorg College. In Amersfoort is dat  op de Maatweg 3 en in Utrecht op de Vondellaan 174. 

  • November - December 2019: Deze  SPOC start op 4 november en heeft op 9 december in Utrecht en 17 december in Amersfoort de afrondingsbijeenkomsten. Je kiest voor één van deze bijeenkomsten. Beide bijeenkomsten zijn van 13:00 tot 16:00 uur. AANMELDEN

  • Maart - April 2020: Deze SPOC start op 2 maart en heeft op 6 april in Utrecht en 14 april in Amersfoort de afrondingsbijeenkomst. Je kiest voor één van deze bijeenkomsten. Beide bijeenkomsten zijn van 13:00 tot 16:00 uur. AANMELDEN

 

SPOC Beoordelen in de praktijk

Binnen deze SPOC doen de deelnemers kennis en inzichten op en delen ze inzichten en ervaringen uit de praktijk met elkaar. Modules in deze SPOC zijn:

  • Welkom

  • De beoordelaar bereidt voor

  • De beoordelaar observeert

  • De beoordelaar stelt vast en bespreekt na

  • Eindopdracht

  • De SPOC wordt afgesloten met een trainingsdagdeel

 

Voor wie is de SPOC bedoeld?

De SPOC is bedoeld voor diegenen die in de praktijk examens/proeven als beoordelaar afnemen of dat in de toekomst gaan doen.  Een deelnemer dient als basiskennis wel al minimaal als werkbegeleider te zijn geschoold.

 

Hoe gaat dit in zijn werk?

Het Gezondheidszorg College van ROC Midden Nederland biedt de SPOC in 2019-2020 voor de zomervakantie twee keer aan, in november-december en in maart-april. Voor de eerste groep geldt dat op 11 maart de module Welkom al open gaat, zodat de deelnemers zich voor kunnen stellen en de SPOC alvast kunnen verkennen. Elke week staat één van bovenstaande modules centraal. Je ontvangt een Bewijs van deelname als je voldoende punten hebt behaald in de SPOC, de eindopdracht hebt ingeleverd en aanwezig bent geweest op de training.

Aanmelden

Aanmelden kan via onderstaande knoppen!

NOVEMBER/DECEMBER

Start 4 november.
AANMELDEN

MAART/APRIL

Start 2 maart.
AANMELDEN

Al aangemeld of vragen?

Ben je al aangemeld of heb je eerder meegedaan met een SPOC of MOOC? Inloggen kan hier. Neem voor vragen contact op met Lian Mooijenkind (l.mooijenkind@rocmn.nl).

Heb je vragen?

Studiekeuzevragen? Vraag het ons voorlichtingscentrum: