Small Private Online Course (SPOC) bij het Gezondheidszorg College

Binnen het Gezondheidszorg College wordt in veel opleidingen geëxamineerd in de praktijk. Dit stelt eisen aan het werkveld, maar ook aan het onderwijs. Om die reden hebben we de afgelopen jaren diverse trainingen aangeboden voor beoordelaars uit het werkveld. We bieden dit nu aan in de vorm van een Small Private Online Course (SPOC). 

Een SPOC is een online cursus voor een beperkte groep deelnemers. Het onderwijskundige principe achter de SPOC is Social learning. Dit betekent dat deelnemers van en met elkaar leren in een online omgeving. Aansluitend op de SPOC organiseren we een trainingsdagdeel. Deze worden gegeven in de onderwijsgebouwen van het Gezondheidszorg College. In Amersfoort is dat op de Maatweg 3 en in Utrecht op de Vondellaan 174. 

  • Mei/juni 2021: Deze SPOC (12) start op maandag 10 mei en heeft op maandag 14 juni in Utrecht en dinsdag 22 juni in Amersfoort de afrondingsbijeenkomst. Je kiest voor één van deze bijeenkomsten. Beide bijeenkomsten zijn van 13.00 tot 16.00 uur. Hier kun je je aanmelden.

 

SPOC Beoordelen in de praktijk

Binnen deze SPOC doen de deelnemers kennis en inzichten op en delen ze inzichten en ervaringen uit de praktijk met elkaar.

Modules in deze SPOC zijn:

  • Welkom

  • De beoordelaar bereidt voor

  • De beoordelaar observeert

  • De beoordelaar stelt vast en bespreekt na

  • Eindopdracht

  • De SPOC wordt afgesloten met een trainingsdagdeel

 

Voor wie is de SPOC bedoeld?

De SPOC is bedoeld voor diegenen die in de praktijk examens/proeven als beoordelaar afnemen of dat in de toekomst gaan doen. 

Een deelnemer dient als basiskennis wel al minimaal als werkbegeleider te zijn geschoold.

 

Hoe werkt het?

Het Gezondheidszorg College van ROC Midden Nederland biedt de SPOC in 2020-2021 drie keer aan, in november-december, in maart-april en in mei-juni.

Elke week staat één van bovenstaande modules centraal. 

Je ontvangt een Bewijs van deelname als je voldoende punten hebt behaald in de SPOC, de eindopdracht hebt ingeleverd en aanwezig bent geweest op de training.

Aanmelden

Aanmelden kan via onderstaande knop!

MEI/JUNI 2021

Start 10 mei
AANMELDEN

Al aangemeld of vragen?

Ben je al aangemeld of heb je eerder meegedaan met een SPOC of MOOC? Inloggen kan hier. Neem voor vragen contact op met Lian Mooijenkind (l.mooijenkind@rocmn.nl).

Heb je vragen?

Studiekeuzevragen? Vraag het ons voorlichtingscentrum: