Beroepspraktijkvorming (BPV) Assistenten Gezondheidszorg

Alle informatie over het BPV-bureau van de opleidingen Assistenten Gezondheidszorg vindt u op de BPV-website van Assistenten Gezondheidszorg.

Rachida Karouaoui

BPV coördinator
@email
0643159729  

Door mijn jarenlange ervaring en liefde voor het vak kan ik een brug slaan voor studenten tussen theorie en praktijk. Ik vind het heerlijk om studenten casussen te vertellen uit de praktijk. Daarmee maak ik de theorie levensecht en herkenbaar.

Rachida

Sonja de Man

BPV-consulent AG
@email  
0610928529

Mijn visie op de beroepspraktijkvorming is de student vertrouwd maken in de (tandarts)praktijk. De ideale situatie creëren voor de student door begeleiding vanuit school te bieden en in nauw contact met de praktijkopleider het beste uit de student te halen.

Sonja

Elize Arentsen

BPV-consulent AG 
@email 
0634551004 

Het is van belang voor onze studenten en voor de praktijkopleiders dat het ‘stagebureau’ goed zichtbaar en bereikbaar is zodat we samen kunnen werken aan het opleiden van bekwame zelfbewuste professionals die startbekwaam zijn voor de praktijk.

Elize

Paula van der Born

BPV-matcher AG 
@email 
030-7544115 

Ik zie het als een uitdaging om elke student te laten opbloeien op hun stageplaats. Niet alleen om meer ervaring te krijgen in de werkzaamheden van het beroep maar zeker ook in het ontwikkelen van hun persoonlijke vaardigheden en zelfstandigheid.

Paula

Eline Bakker

BPV coördinator
@email
0643159804

Een uitdaging om met de student, het werkveld en de school, de studenten een veilige plek te geven waar ze zich kunnen vormen tot een startbekwame assistent in de gezondheidszorg.

Ellen

Selima Boukaanoun

BPV-consulent
@email
0651611084

 Selima

Heb je vragen?

Studiekeuzevragen? Vraag het ons voorlichtingscentrum: