Samenwerken met het Gezondheidszorg College

Ons college werkt graag en veel samen met bedrijven en instellingen in het werkveld. Zo kunnen we onze opleidingen optimaal vormgeven en laten aansluiten bij de snel veranderende markt. Daarbij kan het gaan om het opleiden van uw personeel, stages en leerwerkplekken voor studenten of juist hele andere initiatieven gaan.  
 

Stages en leerwerkplekken

Studenten hebben tijdens hun opleiding meerdere stage- en projectperiodes. Zij werken dan bij bedrijven en instellingen aan levensechte projecten. Om studenten zo veel en breed mogelijke praktijkervaring te kunnen laten opdoen, zijn wij altijd op zoek naar leuke en leerzame stages en leerwerkplekken.

student gezondheidszorg krijgt uitleg

Excursies, gastlessen en projecten

Onze studenten gaan regelmatig op excursie en of krijgen gastlessen van mensen uit de praktijk. Ook kunnen studenten aan een bedrijfscase of kleinschalig project uit de praktijk werken.

samenwerkende studenten

Bedrijfsopleidingen in de zorgsector

Bedrijfsopleidingen ROC Midden Nederland biedt klassikale, praktijkgerichte opleidingen voor mensen die een volgende stap willen zetten. Voor incompanytrainingen vindt u in Bedrijfsopleidingen ROC Midden Nederland  en zeer professionele partner. Op basis van een gedegen analyse van uw vraagstelling en een professionele intake met uw bedrijf zijn wij in staat om uw professioneel te trainen en op te leiden. 

Met onze gecertificeerde opleidingen kunt u bovendien soms in aanmerking komen voor interessante financiële regelingen. Dat maakt een investering in een bedrijfsopleiding van ROC Midden Nederland een slimme investering.  Uw mensen zijn het waard! Ben u op zoek naar bedrijfsopleidingen voor zorgsector, bekijk dan ons aanbod bij Bedrijfsopleidingen.

Heb je vragen?

Vraag het ons voorlichtingscentrum: