Deel je foto en quote!

Deel je foto en quote!

Het afgelopen schooljaar hebben wij als Gezondheidszorg College de ervaringen van studenten, collega's in de zorg en docenten met jullie kunnen delen binnen onze community. Met mooie resultaten en positieve reacties. Graag gaan wij hier in het nieuwe schooljaar mee verder. Daarom nodigen we jou uit om deel te nemen en te laten zien hoe waardevol werken in de zorg is. 

Wat gaan we doen?
In het nieuwe schooljaar willen we de zorg nog meer op de kaart zetten. We willen anderen laten zien hoe mooi werken in de zorg is en wat jouw reden is om in de zorg te gaan werken. Daarom nodigen we je uit om een foto te delen van hoe jij werkt in de zorg: dat kan zijn in je eentje, met je team van collega's of met cliënten. Iedere maand plaatsen we een foto van een medewerker in de zorg: studenten, werkbegeleiders, leidinggevenden, docenten, managers, directie etc. mét een quote waarom jij hebt gekozen voor de zorg, wat er zo mooi aan is. Misschien zit je wel in het leukste team van collega's. Of is er een cliënt waarmee je een speciale band hebt. Daarnaast is er eventueel nog de ruimte om iets meer toelichting te geven op de foto en quote, mocht je dat willen.

Waar plaatsen we de foto?
De foto en quote plaatsen we op de LinkedIn Community van het Gezondheidszorg College. Met uiteraard een tag naar jouw organisatie en jouw LinkedIn profiel, mocht je die hebben. Uiteraard plaatsen we pas als de definitieve versie door alle betrokkenen is goedgekeurd. Een mooie vorm om op deze manier de zorg te laten zien en met elkaar te delen. Want samen bereiken we meer dan alleen en dat hebben we het afgelopen jaar gezien.

Doe je mee?
Mocht je het leuk lijken om hieraan deel te nemen, stuur dan een email naar Inger Sluimer via i.sluimers@rocmn.nl

10 juli 2020
ROC Midden Nederland
Gezondheidszorg College

Heb je vragen?

Studiekeuzevragen? Vraag het ons voorlichtingscentrum: