Maak online kennis met het Gezondheidszorg College

Welkom bij het Gezondheidszorg College! Hier kan je een aantal voorlichtingen en presentaties terugkijken en daarnaast bieden we hieronder een uitgebreid video-aanbod om je een kijkje in onze opleidingen te geven. Veel plezier! 

Alle informatie over de opleidingen van het Gezondheidszorg College in Amersfoort en Utrecht vind je hier. 

Nieuwsgierig naar onze school en opleidingen?

Bekijk de online presentaties, rondleidingen en mini-colleges!

Rondleiding Gezondheidszorg College Utrecht

De mbo-opleidingen van het Gezondheidszorg College in Utrecht vind je in ons gebouw op de Vondellaan 174. Pal naast Station Utrecht Vaartsche Rijn. Binnen kijken in ons mooie gebouw? Bekijk de video!

Rondleiding Gezondheidszorg College Amersfoort

Zelf op onze locaties kijken is natuurlijk het allerleukst. Nu dat niet kan, loop je gewoon even online mee met onze collega Meryem! De opleidingen Gezondheidszorg in Amersfoort vind je in ons gebouw op de Maatweg 3 - op de Campus Amersfoort. 

Wegwijs worden op Campus Amersfoort?

Scan de QR-code óf klik hier en start direct de interactieve tour! Of download de app Intractive in de Apple App Store en Google Play StoreGebruik in het beginscherm de code 98775

In de app maak je een interactieve tour! Met korte video’s leiden we je rond. En met vragen testen we jouw kennis van onze colleges. De tour is voor iedereen beschikbaar. Zo voel je je sneller thuis!

Interactieve Campus Tour
Wegwijs worden op de Campus? Doe dan de interactieve tour!

Heb je vragen?

Studiekeuzevragen? Vraag het ons voorlichtingscentrum: