Uitblinker van het Jaar

Update: Robin staat in de finale van het Ambassadeursgala en maakt kans om op de Dag van het mbo gekozen te worden tot Landelijke Ambassadeur mbo 2017. Dank voor jullie stemmen!

Robin Kikkert, Uitblinker van het Jaar van ROC Midden Nederland

"Na de havo ging ik Verpleegkunde doen. Eerst op het hbo, waar ik er snel achter kwam dat ik daar niet gelukkig werd. Ik miste de praktijk! Op het mbo is praktijkonderwijs een groot deel van de opleiding. De lesstof is pittig en de praktijk vraagt best veel van je. Ik heb stage gelopen in de ouderenzorg en gehandicaptenzorg. En ik wil zeker nog op een kinderafdeling in een ziekenhuis werken!

Samen met andere studenten ben ik actief in de Studentenraad van Verpleegkunde, maar ook in de raden van het Gezondheidszorg College en in de Centrale Studentenraad. De Studentenraad zet zich in voor studentenbelangen. Tijdens Open dagen vertellen we wat studeren bij het Gezondheidszorg College inhoudt. Zo zijn we ook zichtbaar voor toekomstige studenten, zodat zij een gezicht hebben waar ze op terug kunnen vallen."

Tweemaal prijs voor het Gezondheidszorg College

ROC Midden Nederland organiseerde op woensdag 7 juni voor het eerst het Uitblinkersgala. In aanwezigheid van studenten, docenten, ouders, vrienden, klasgenoten en collega’s vond in de Stadsschouwburg Utrecht de verkiezing van de student en docent van het jaar plaats. Robin Kikkert werd Uitblinker van het Jaar en Arda de Zeeuw werd gekozen als Docent van het Jaar.

De 700 gasten konden op deze avond via hun smartphone online hun stem uitbrengen op hun favoriet. Voor de verkiezing hadden medewerkers Uitblinkers voorgedragen van alle 12 mbo-colleges van ROC Midden Nederland. Ook konden studenten hun docent nomineren voor de verkiezing ‘Docent van het jaar’. 

uitblinker van het jaar en docent van het jaar

Heb je vragen?

Vraag het ons voorlichtingscentrum: