Maak kennis met het Gezondheidszorg College!

Onze studenten zijn sociaal en voelen zich betrokken bij de maatschappij. Zij zijn oprecht geïnteresseerd in mensen en vinden het geweldig om het verschil te kunnen maken. Op onze locaties in Amersfoort en Utrecht bieden we alles om dat mogelijk te maken. 

Maak kennis met ons college in Utrecht

Maak kennis met ons college in Amersfoort

Robin is Uitblinker van het Jaar!

Tijdens het Uitblinkersgala is Robin Kikkert, studente Verpleegkunde, gekozen als Uitblinker van het Jaar.

"Zij regelt net zo gemakkelijk een babyshower als de inzameling voor een nieuwe laptop voor een medestudent", zo prezen docenten haar aan bij de nominatie. Ze is bovendien lid van de studentenraad Verpleegkunde, de studentenraad Gezondheidszorg College én de centrale studentenraad.

Robin vertegenwoordigt ROC Midden Nederland bij de landelijke verkiezing tot mbo-ambassadeur van de MBO Raad. 

Robin Kikkert, uitblinker van het jaar
"De locatie op de Maatweg vind ik heel erg prettig omdat het overzichtelijk is en alles is nieuw. Als je uit de ramen kijkt, dan zie je het ziekenhuis liggen. Dit brengt extra sfeer aan ons schoolgebouw en onze opleiding. Als ik mijn opleiding op niveau 3 heb afgerond, wil ik graag doorstromen naar de niveau 4 opleiding Maatschappelijke Zorg bij het Gezondheidszorg College in Utrecht."

Kari Koelewijn, tweedejaars student Verzorgende-IG

Begeleiding tijdens je studie

Wij vinden het belangrijk dat je je bij ons thuis voelt. Je krijgt begeleiding van betrokken docenten en van een persoonlijke loopbaanbegeleider. Zij kijken naar je studievoortgang, persoonlijke ontwikkeling en de beroepspraktijk.

Voor extra ondersteuning tijdens je studie kun je altijd terecht bij het Studie & Loopbaancentrum (SLC). Bijvoorbeeld voor hulp bij leerproblemen of extra coaching. Alles over begeleiding tijdens je studie

studenten in onderwijsleercentrum

Heb je vragen?

Vraag het ons voorlichtingscentrum: